Lyckliga dagar

Kära ni
Jag kan inte förklara hur nice jag har här nere i Malmö. I två dagar har vi haft riktig sommarvärme och då menar jag typ utomlandsvärme. Vi solar på klipporna och badar i havet, ibland tror jag typ att det är jag som är Wilma i Skärgårdsdoktorn.
Det är såklart iskallt i vattnet men bara man har doppat sig är det skönt. 
Jag, Johan och Anton började dagen med en sväng till IKEA. Utan att hitta någonting som vi ville köpa åkte vi hem igen för att bada. Vi var nere vid klipporna i säkert 3 timmar och vi badade flera gånger. Helt sjukt nice!
Förra veckan hade jag även besök av mamma och det är nog därför jag inte har bloggat.
Det var så skönt att ha henne här. Jag visade henne både stan och ön, vi åt på Lilla torg, var ute hos Maria på middag, tittade på filmer och vi var till Ribergsborgs Kallbadhus, som var det bästa av allt!
Man badar bastu med utsikt över havet och sedan går man ut för att doppa sig i vattnet.
Det kan man göra året runt. Är det vinter så badar man liksom isvak. Och alla är nakna. Typiskt mig att gilla nakenbad men vafan, det är en sådan befrielse! Kvinnor och män bastar och badar inte ihop även fast det finns gemenstamt också. Dock kan man se en och annan penis om man kikar över på andra sidan för att citera Annelie Spolander (Mammas kompis som också var med).
Så om ni någon gång kommer och hälsar på så kommer ni få åka till Kallbadhuset och bada nakna med mig.
Helt fantastiskt!
En liten grej till.
Mamma, jag är så tacksam över att just du är min mamma.
Mitt liv skulle vara så mycket svårare om jag inte hade dig. Du är precis som allt annat fint i världen, man kan liksom inte förklara den stora kärleken.
Jag älskar dig mamma.
Och jag älskar min pappa. Och min  underbara syster. Och mormor och morfar!
Jag älskar alla jag känner.
Kallbadhuset
Här badar vi, här bor vi.

Kommentarer
Postat av: MammaMu

Tack älskade Fanny för vår fina semmester. Jag hade en helt underbar tid hos er och jag längtar redan tillbaka. Hela mitt Mammahjärta blev påfyllt så nu klarar jag mig en stund igen. Älskar dig av hela mitt hjärta <3

2012-05-22 @ 20:00:34
Postat av: Matilda

Jag älskar dig! Jag älskar dig! Jag älskar dig!

2012-05-22 @ 20:22:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0